123smoothies

123 smoothies (6)

Over ons

USB-Blender smoothies

Jouw favoriete smoothie website

Wij van 123smoothies.nl hebben een missie om iedereen te kunnen voorzien van een gezonde, lekkere en gemakkelijke smoothie recepten. Wij hebben gemerkt dat het hebben van een drukke studie of baan vaak lastig te combineren valt met gezond en lekker eten. Daarom hebben we jouw favoriete smoothie website gemaakt. Wij komen met de oplossing om voor jou toch je fruit en groenten snel en gemakkelijk binnen te krijgen. 

We kijken niet alleen maar of een smoothie gezond is, maar ook of die lekker en gemakkelijk is. 

We bieden het smoothie pakket aan om overal een smoothie te kunnen drinken. Op school, werk, de sportschool maar ook in het park.

smoothies rood groen geel
Smoothies voorpagina

Ons bedrijf

USB-Blender smoothies

De webshop is in oktober 2021 opgericht. Na de corona crisis te hebben meegemaakt is er gemerkt dat mensen behoefte hebben aan gezond. Dat kan natuurlijk door iets kant en klaars te kopen, maar niks is zo lekker als zelf iets vers maken. Daarom verkopen we bij 123smoothies een smoothie pakket om zelf je smoothies te maken. Het enige dat je nog hoeft te halen, zijn de verse ingrediënten. Kijk voor meer informatie op Instagram. Of bekijk één van onze producten.

Wie ben ik?

eigenaar

Ik ben Duncan een gedreven jongen man. Ik ben op een missie om iedereen te voorzien van lekker, gezond en gemakkelijk eten. Zelf heb ik wel eens met deze problemen gezeten en hetzelfde heb ik van andere mensen gehoord. Daarom heb ik jouw favoriete smoothie website gemaakt, zodat we samen kunnen genieten van een super smoothie! Verder heb ik de opleiding Food & Business gedaan en kan mezelf hierdoor een echte food professional noemen. Ik bekijk de dingen kritisch en ben pas tevreden als jullie dat ook zijn. Verder vind ik het leuk om in de keuken te staan en ben ik fanatieke sporter. 

Winkelwagen
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop